Home / Arsenal Henter Declan Rice For At Slå Rivalerne Manchester City

Arsenal Henter Declan Rice For At Slå Rivalerne Manchester City

Manchester City vandt Premier League i sidste sæson, og de greb muligheden for at slå Arsenal i slutningen af sæsonen. Arsenal indtog stort set førstepladsen i stillingen i sidste sæson, men holdet præsterede dårligt i nøglerunderne og missede mesterskabet. Arsenal var endelig opmærksom på holdsigneringer, og to nye spillere kan have røde Billige Fodboldtrøjer .

Chelsea tog en uventet beslutning denne sommer. De viste sig at bytte spillere på holdet. Kai Havertz var en af de spillere, der blev handlet af Chelsea og er nu skiftet til Arsenal. Ankomsten af Kai Havertz gjorde Arsenal-fans glade. Holdet har brug for spillere med styrke frem for berømmelse. Selvom Kai Havertz blev udspurgt af mange fans i Chelsea i sidste sæson, vidste de fans, der så kampen, hans evner. Der er også Arsenals underskrift af West Ham Uniteds Declan Rice, hvilket er den sværeste transfertransaktion for holdet. Uanset om det er i Premier League eller spilleroverførsler, er Manchester City blevet Arsenals stærke modstander i år. Overførsler i samme liga vil ikke reducere spillernes transfergebyrer. West Ham United har med succes overført Declan Rice med en maksimal løn.

Manchester City besluttede at opgive Declan Rices overbudgetoverførselssum, mens Arsenal var villige til at betale en høj transfersum for ham. Declan Rice er en fremragende spiller for West Ham United, og han er også en central midtbanespiller for det engelske fodboldlandshold. For Declan Rice foretrækker han Arsenal Trøje , han er en spiller med kaptajnpotentiale. Som central forsvarsspiller er Declan Rice meget vigtig for Arsenal. Han kan forbedre holdets midtbaneorganisation og styrke holdets styrke. Selvom Manchester City vandt Premier League-titlen foran Arsenal i point i sidste sæson, vandt sidstnævnte i signinger.