Home / Edin Džeko Er Glad For At Tilbringe To Vidunderlige år I Inter

Edin Džeko Er Glad For At Tilbringe To Vidunderlige år I Inter

Den store Edin Džeko realiserede ikke sin drøm om at vinde UEFA Champions League til sidst. Han tog sin Inter Trøje kærligt af og valgte at sige farvel. Den 37-årige Edin Džeko er virkelig ikke ung længere, og hans mest spændende mål vil altid forblive i Premier League og Serie A. Edin Džeko er taknemmelig for de to år i Inter, som gav ham mulighed for at tilbringe en vidunderlig karriere på slutningen af hans karriere. Edin Džeko har båret seks forskellige Billige Fodboldtrøjer i sin karriere, og nu spiller han for sit syvende hold i karrieren.

Edin Džeko: Hans mest mindeværdige dage var i Inter, hvor han vandt fire mesterskaber på to år. Edin Džeko kaldte Inter for de skøre dage, hvor han tilbragte en god periode af sin karriere. Der er intet hierarki her, de er forenet med deres trænere og holdkammerater for at nå deres drømme. Især Inter-fans, de støtter altid spillerne betingelsesløst. Når et spil starter, er der utrolig meget jubel overalt på San Siro. Fansene tager altid trøjen på for at give spillerne den største respekt, så spillerne kan mærke deres entusiasme dybt.

Edin Džeko tror på, at Inter kan nå målet om at vinde UEFA Champions League igen, og han vil endda gå for at se kampen personligt. Edin Džeko sagde kærligt, at det var på tide for ham at forlade Inter og ville udforske det virkelig sjove ved fodbold. Mange gange, efter at folk betragter hobbyer som en slags karriere, bliver de gradvist en meningsfuld eksistens af profit. Edin Džeko har altid holdt fast i den oprindelige tro på fodbold, men livet er altid ufrivilligt. Nu kan Edin Džeko give slip på en masse byrder i sit hjerte. Han vil gerne mærke kærligheden til fodbold, da han første gang kom i kontakt med den.