Home / Erik Ten Hag Skal Slå Chelsea Og Cheftræner Graham Potter

Erik Ten Hag Skal Slå Chelsea Og Cheftræner Graham Potter

Manchester Uniteds kommende kamp mod Chelsea er ikke længere i fokus. Medierne og fansene er bekymrede for, at Cristiano Ronaldo vil gå glip af kampen. Denne kamp er meget vigtig for Manchester United-manager Erik ten Hag, som skal etablere ledelse i omklædningsrummet. Erik ten Hag, der var ivrig efter at slå Chelsea og cheftræner Graham Potter, satte også sit håb til den røde Manchester United Trøje .

Hvis Manchester United slår Chelsea i denne kamp,vil Cristiano Ronaldo være i en pinlig situation for holdet i fremtiden. Uanset hvor storslået Cristiano Ronaldos karriere end måtte være, er han i Manchester United nødt til at følge manager Erik ten Hags ordrer. Cheftræner Erik ten Hag har magten til at styre spillerne, og han bestemmer også, om Cristiano Ronaldo har chancen for at spille. Det vigtigste er, at der stadig er en måned til den officielle start på FIFA World Cup. Hvordan kan Cristiano Ronaldo ikke deltage i Manchester United-kampen for at bevare sin bedste form. Hvis Manchester United taber til Chelsea, har Erik ten Hag tabt for anden gang i Premier League til manager Graham Potter. Erik ten Hags første kamp med ansvaret for Manchester United var mod Brighton, og modstanderens manager Graham Potter gav ham sit første Premier League-nederlag. Chelsea var stærke modstandere, selv med manager Erik ten Hag, der førte Manchester United til et tab.

Erik ten Hag værner i øjeblikket om sin tid i Manchester United, og han skal kæmpe for flere sejre. Hans trænerkarriere er gået i den rigtige retning, og hans skifte fra AFC Ajax til Manchester United var det første skridt til succes. Cheftræner Erik ten Hag er fuld af kærlighed til AFC Ajax Trøje , hvor Manchester United har hentet unge spillere fra sit tidligere hold denne sommer. Både Erik ten Hag og Graham Potter har de samme mål, og de har fået opfyldt deres drøm om at træne en storklub.