Home / Et Hundrede Millioner Euro!

Et Hundrede Millioner Euro!

Ifølge en række medierapporter har den kroatiske midterforsvarer Gwadior, iført en RB Leipzig Fodboldtrøje , officielt udtrykt over for holdet, at han er villig til at slutte sig til Manchester City til sommer. Manchester City undersøger også muligheden for at købe Gwadio, men RB Leipzig insisterer på en transfersum på omkring 100 millioner euro.

Guardiola har en høj mening om Gwadior, og det forventes, at denne transaktion har stor sandsynlighed for at blive gennemført i løbet af de næste par dage. Gwadiol er kun 21 år gammel, meget ung, men alle har set ham skinne ved VM i Qatar iført enKroatien Landsholdstrøje .

Det er værd at nævne, at Manchester City netop har brudt den 10-årige forbandelse om, at siden med kroatiske spillere i Champions League-finalen vinder, og så introducerede de successivt de kroatiske spillere Kovacic og Gwadiol. Men selvom Mingji Romano udsendte et udtryk for bekymring over denne transaktion, har han åbenbart ikke sendt "here we go", og det ser ud til, at der stadig er spænding.