Home / Manchester City Tøj Argentina Hævdede En Rimelig Imponerende H

Manchester City Tøj Argentina Hævdede En Rimelig Imponerende H

Manchester City Trøje  Argentina hævdede en rimelig imponerende hovedbund i Italien i aftes forud for deres skud mod VM-herligheden denne sommer. Iscenesat under lysene fra Etihad Stadium rundede Argentina et imponerende aftenarbejde for de sydamerikanske hold af med en 2-0 sejr over Gli Azzurri. Efter en anspændt 75 minutters fodbold brød Ever Banega dødvandet med et sødt venstrebenet strejke, før Manuel Lanzini fordoblede Argentinas fordel ved at curle forbi Gianluigi Buffon minutter senere.

Det kunne dog have været en helt anden historie, hvis Lorenzo Insigne bragte sine skydestøvler til Manchester. Napoli-angriberen afviste en fantastisk mulighed for at give Italien føringen i den indledende fase af anden halvleg, da han skød forbi med målet kl. hans barmhjertighed.Twitter blev ved med at tale om Insigne mod Argentina. Det var en ellers middelmådig præstation fra den 26-årige, der er blevet ved med at fange øjnene af europæiske topklubber med sine strålende opvisninger i Napoli. Insigne kan prale af en imponerende rekord på 46 mål i 130 mål optrædener for Napoli i løbet af de sidste tre sæsoner og har 22 italienske landskampe på hans navn. Og selvom det var hans skydning, der svigtede ham fredag ​​aften, fik Insigne opmærksomhed online af en helt anden grund, og det er ikke noget, han vil tage godt imod. stolthed over.

5' 3" Insigne bliver ved med at slutte op med den højeste maskotSom det er almindelig praksis i moderne fodbold, gik både Argentina og Italiens hold maskotter ud på banen før nationalsangene og håndtryk. Ganske normalt, ikke? Nå, ikke hvis du er Insigne og Fodboldtrøje Til Børn  stå på bare fem fod og tre tommer. Den 26-årige blev desværre tegnet som den