Home / Real Madrid Hjemmebanesæt Pep Guardiola Mener,

Real Madrid Hjemmebanesæt Pep Guardiola Mener,

Real Madrid Hjemmebanesæt  Pep Guardiola mener, at Gabriel Jesus bliver ¡° bedre og bedre ¡± for Manchester City ¨ C, men siger, at Sergio Aguero er ¡° uerstattelig ¡±.

Den 22-årige scorede begge byens mål i deres 2-1-sejr på hjemmebane mod Everton på nytårsdag, hvilket tog hans tal for sæsonen til 13 i alle turneringer.

Som Agüero har kæmpet med skader i de seneste måneder, er målscorende kappe faldet på Jesu skuldre, og brasilianeren har imponeret sin manager med sin ansøgning.

Artiklen fortsætter nedenfor Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? ¡° han er ung, og vi kan ikke glemme det, men den måde, han kæmper på, er god, og selvfølgelig skal han forbedre sig, men hver dag er han bedre og bedre, ¡± Guardiola fortalte journalister.

¡° hvad Gabriel har vist i sin tid her - der har været op- og nedture - men han har været fremragende.

¡° Sergio er uerstattelig. Hvad han betyder for vores fans, for det han har gjort, målet mod QPR¡, vi har brug for en god backup for alle spillerne, og Sergio Køb Fodboldtrøjer  har en fantastisk gratis spiller i Gabriel.