Home / Svært øjeblik For Modric

Svært øjeblik For Modric

Kroatiske medier rapporterede, at Real Madrid havde stillet et uomsætteligt ultimatum til Modric, der bad ham om at stoppe med at spille i Landsholdstrøje Fodbold og trække sig fra det kroatiske landshold, hvis han ønskede at forny sin kontrakt.

Den 37-årige Modric har spillet for Real Madrid i 11 år og vundet mange hæder med holdet. Spillerkontrakten udløber til sommer. Spørgsmålet om kontraktfornyelse gik ikke glat. Real Madrid ønskede, at spillere skulle skære i deres løn og trække sig fra landsholdet for at spille for klubben helhjertet. Men at forlade landsholdet gjorde Modric virkelig flov, for Europa Cuppen kan være hans sidste chance for at vinde mesterskabet i karrieren.

For Modric, der kom ud af krigen, bankede hans hjerte for Kroatien. Den legendariske stjerne har scoret 23 mål i 162 kampe for landsholdet og vandt andenpladsen og tredjepladsen i VM for landet. Modric har gentagne gange understreget, at så længe landsholdet har brug for ham, vil han fortsætte med at bære det plaid Billige Fodboldtrøjer . Modric elsker Real Madrid 100 % og elsker sit land dybt, så det er op til Real Madrid at blive i Blancos.