Home / Allerede Godt Nok

Allerede Godt Nok

Den tredje UEFA Europa League-finale er slut. Det spanske fodboldhold for mænd besejrede det kroatiske fodboldhold for mænd med 5-4 i straffesparkskonkurrence og vandt mesterskabstrofæet for første gang i holdets historie og afsluttede den 11 år lange mesterskabstørke. Ved festscenen, der tilhørte Spanien, blev Modric, der bar den kroatiske Billige Fodboldtrøjer for 166. gang, ked af det ved siden af.

Men Modric er stor nok, han er en absolut legende i verdensfodbolden og den spirituelle leder af Kroatien! De imponerende resultater, der er opnået i de seneste år, er uadskillelige fra Real Madrids superstjerne, herunder at nå VM-finalen for første gang i 2018 og vinde tredjepladsen i VM i 2022.

Der var mere end 20.000 kroatiske fans på Fenoord Stadium, hvoraf mange bar Modrić Fodboldtrøje og sang "Kiss the Earth" i det tiende minut af kampen, i et forsøg på at beholde kaptajnen. At nå toppen af holdhistorien, men stadig gå glip af mesterskabet, er den største fortrydelse for Kroatiens gyldne generation indtil videre. Bifaldet fra 50.000 mennesker kan ikke fjerne Modrics fortrydelse.