Home / Lionel Messi Har Bedre Muligheder End At Vende Tilbage Til FC Barcelona

Lionel Messi Har Bedre Muligheder End At Vende Tilbage Til FC Barcelona

Lionel Messi havde en dårlig første sæson i Paris Saint-Germain sidste år, og mange fans nævnte ikke hans tilbagevenden til FC Barcelona. Lionel Messi har endelig fundet sig til rette i Ligue 1 i denne sæson, og hans præstationer er gradvist ved at komme tilbage til sit bedste. FC Barcelona-fans begynder at savne Lionel Messis tid på Camp Nou Stadium, men spillerens navn er trykt på Paris Saint-Germain Trøje nr. 30.

Lionel Messi tager denne sæson meget seriøst, og en af grundene er FIFA World Cup i slutningen af året. Sidste år opnåede han sit første mesterskab med landsholdet, og han vil vinde et mesterskab med landsholdet i år. Men der er altid andre mennesker, der blander sig med Lionel Messi, som altid giver ham problemer uden for fodbold. Den mest alvorlige er omtalen af Lionel Messi af FC Barcelonas præsident Joan Laporta, som var den, der skabte mest snak for den tidligere anfører. Joan Laporta forårsagede den største skade i Lionel Messis karriere, da han og ledelsens beslutning afviste Lionel Messi som en fri agent. Det sidste Lionel Messi vil opgive er FC Barcelona Trøje , men han er så sandelig den spiller, der blev afvist af Joan Laporta. Lionel Messi ville aldrig vende tilbage til FC Barcelona, hvis ikke FC Barcelona havde skiftet formand Joan Laporta.

Lionel Messi var en passiv mand under sin tid i FC Barcelona, og han var også en spiller, der blev forladt af sit tidligere hold. Fans elsker Lionel Messi på grund af hans fremragende færdigheder og hans præstation i spillet. I stedet for at fans fokuserer på at tidligere hold afviser idoler af en eller anden grund, er det deres egne problemer i FC Barcelona. Nu kan fans lide fodboldklubber mere på grund af stjernerne, såvel som klubbens fodboldkultur og de korrekte værdier.