Home / Liverpool Sæt Børn Måske Den Største Enkeltstående

Liverpool Sæt Børn Måske Den Største Enkeltstående

Liverpool Sæt Børn  Måske den største enkeltstående taktiske revolution, der hjalp Spanien med at dominere verdensfodbold i den tidlige del af dette årti, var tiki-taka.

Den korte, skarpe afleveringsstil blev smedet sammen med mange af tidens største spillere i Barcelonas La Masiaacademy, og det var Camp Nou-klubben, der varemærkede mærket, og Pep Guardiola betragtede ofte som sin far.

"Han er fodboldens Steve Jobs: eksperimenterende, modig, elsker skønhed og innovativ," sagde Real Madrid-legenden Jorge Valdano, da catalaneren trak sig fra sin rolle som Barca-cheftræner i 2012. "Han er et referencepunkt i verden fodbold og med rette. Barca har forvandlet deres fodbold til en kultur."

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Så hvad er det, der gjorde, at tiki-taka blev fulgt så ivrigt, og hvordan fungerer det præcist? Goal bringer dig alt, hvad du behøver at vide.

Indhold Hvad er tiki-taka?Hvem opfandt tiki-taka?Hvilke hold har brugt tiki-taka?Er der nogen der stadig bruger tiki-taka? Hvad er tiki-taka og hvad er taktikken bag det? Kernen i taktikken er besiddelse af fodbold. Billigt Fodboldtrøje  Ideen er, at et hold skal monopolisere besiddelse ved at bruge deres tekniske overlegenhed og flydende positionering til at overvinde modstandere.