Home / Luka Modrićs Udvikling Fra 18 Til 38

Luka Modrićs Udvikling Fra 18 Til 38

Efter Luka Modrićs vanvittige løb i 120 minutter var hans titeldrømme endnu en gang knust. Denne gang fejlede det i straffesparket, som Kroatien er gode til. Hvilken smertefuld erkendelse. Mange kroatiske fans blandt publikum brød ud i gråd. De bar Billige Fodboldtrøjer nr. 10 og håbede, at holdet kunne opnå sit første mesterskab. Efter at fansene så Luka Modrić bøje sig træt og græde, hvor meget havde de ondt af den 37-årige midtbanespiller.

Få 37-årige spillere kan løbe hele spillets længde kontinuerligt, Luka Modrić har skabt løbedistancen i fodbold. I VM i Qatar sidste år, udover at Messi deltog i hver eneste duel, var en anden veteranspiller Luka Modrić. Messi vandt mesterskabet på grund af Argentina, og hver eneste detalje af ham blev rapporteret af publikum. Og Kroatien vandt kun tredjepladsen, så Luka Modrićs tavse bidrag er ikke kendt af så mange mennesker.

Kroatiske fans har fulgt Luka Modrićs vækst hele vejen, fra en alder af 18 til næsten 38 nu, hele 20 års ungdom. Fans husker første gang, de så Luka Modrić i en Kroatien Fodboldtrøje som 18-årig teenager, og nu er han blevet en midaldrende mand med rynker fra livets omskiftelser. Kroatiske fans takker Luka Modrić for hans to årtier og vil altid være en af de største fodboldspillere på landsholdet.