Home / Real Madrid Hjemmebanesæt Endelig Er Det Champions Leagues

Real Madrid Hjemmebanesæt Endelig Er Det Champions Leagues

Real Madrid Hjemmebanesæt  Endelig er det Champions Leagues sidste dag - kan du mærke spændingen? Liverpool tager imod indehaverne af Real Madrid på det olympiske stadion i Kiev i en kamp, ​​der forventes at byde på masser af mål og action fra ende til ende. Begge hold er dødelige fremadrettet - de har scoret 70 mål tilsammen i denne sæsons turnering - men alligevel tvivlsomme i forsvaret, hvilket er perfekt for Mohamed Salah og Cristiano Ronaldo.

Salah og Ronaldo går indbyrdes er underplottet i Champions League-finalen, og der er en fornemmelse af, at kampen vil blive afgjort af, hvem af dem der dukker op. Men for Liverpool-manager Jurgen Klopp er det det faktum, at Liverpool endda er nået til finalen det er en af ​​de største historier, fordi det viser, at de er tilbage blandt Europas elite."Jeg tror ikke, vi har brug for det øjeblik for at genoprette det," sagde tyskeren fredag. "Jeg synes, det er indlysende, at vi er tilbage. Det er absolut [oplagt]." For at kvalificere dig til en finale, viser det, at du er tilbage. at vinde den? Du har brug for lidt held og sådan noget er involveret. Men vi er tilbage. Først og fremmest. HISTORIENS BRINK "Selv hvis du vinder, kan du ikke stoppe. Hvis du taber, kan du ikke stoppe. Jeg kan virkelig godt lide den måde, vi er som klub, som et hold." Liverpool er på vej til noget særligt under Klopp og det er ingen overdrivelse, at de er en eller to spillere væk fra at udfordre på alle fronter i næste sæson. Naby Keita skal allerede ankomme til sommer, og det forventes, at Klopp vil bruge nogle af de 142 millioner pund, der blev opnået ved Philippe Coutinhos salg i januar. at foretage yderligere signinger.

Og ifølge AS har Liverpool-chefen faktisk øje på en Real Madrid-spiller, som han allerede har forsøgt at hente to gange i løbet af de sidste 12 måneder: Marco Asensio. Liverpool afgav 50 millioner euro og 100 millioner euro bud på den 22-årige. henholdsvis sidste sommer og i januar, men mislykkedes ved begge lejligheder.Men de røde giver ikke op endnu og overvejer nu endnu et træk nord for €100 millioner-grænsen denne sommer.Som om Champions League-finalen havde brug for flere Køb Fodboldtrøjer  subplotter, Klopps interesse for Asensio har netop gjort lejligheden så meget mere interessant.