Home / Cristiano Ronaldo Fører Portugal Til De Fire Sidste

Cristiano Ronaldo Fører Portugal Til De Fire Sidste

UEFA Nations League-gruppespillet er ved at være slut, hvor sidste runde af det portugisiske fodboldlandshold tager imod det spanske fodboldlandshold. Cristiano Ronaldo skal lede det portugisiske fodboldlandshold i et forsøg på at kvalificere sig til semifinalen, og han skal hjælpe landsholdet med at vinde kampen. Cristiano Ronaldo postede et billede af sig selv iført en Portugal Trøje før kampen og glædede sig til landsholdets kvalifikation.

Det kroatiske fodboldlandshold, det hollandske fodboldlandshold og det italienske fodboldlandshold er alle nået til semifinalerne med kun én tilbageværende kvalifikation. Det portugisiske fodboldlandshold er ivrige efter at slå deres modstandere, og det spanske fodboldlandshold er også ivrige efter at slå deres modstandere. Siden Cristiano Ronaldo forlod Juventus, har han ikke vundet en titel i mere end et år. Efter hans tilbagevenden til Manchester United sidste sommer lykkedes det ikke for holdet at kvalificere sig til Premier League-titlen og UEFA Champions League. Cristiano Ronaldo deltog også i UEFA European Football Championship med Portugals fodboldlandshold, og landsholdet formåede ikke at gå videre til kvartfinalerne. Dette års Cristiano Ronaldo har stadig ikke opgivet sit ønske om et mesterskab, han har forsøgt at gribe enhver mulighed i spillet. Mange fans tror, at han ikke længere er ung, men han har aldrig opgivet at træne. Mange professionelle spillere kan ikke holde sig i form, når de bliver ældre, men Cristiano Ronaldo gav aldrig sig selv en chance for at blive tyk.

Uanset om det er det spanske fodboldlandshold eller La Liga, kender Cristiano Ronaldo dem godt. Cristiano Ronaldo var trods alt i La Liga på toppen af sin karriere, og han er meget fortrolig med det spanske fodboldlandsholds pass-and-control taktik. Nogle fans af spillet ventede på at vifte med Spanien Trøje , men de havde stadig brug for at se resultaterne. Der er stadig mange hjemmefans, der gerne vil se et mål fra Cristiano Ronaldo, og hans indflydelse kan virkelig ikke ignoreres.