Home / En Falsk Alarm For Liverpool!

En Falsk Alarm For Liverpool!

En falsk alarm for Liverpool! Selvom de indkasserede et mål i de første 12 minutter af kampen, vendte den røde hær resultatet 4-1 til sidst, afhængigt af mål fra Van Dijk, Gakpo, Díaz og Elliott. Hjemmefansens glæde løb næsten over skærmen! Kom og køb en Liverpool Billige Fodboldtrøjer og oplev flere gevinster sammen!

At opnå sådan en uforglemmelig sejr er uadskillelig fra hele Liverpool-holdets fælles indsats. På dette stadium har Liverpool mange skader, og næsten halvdelen af dets nøglespillere er ude af stand til at spille! Klopp måtte stille med unge akademispillere. Summen af disse unge spilleres Liverpool Fodboldtrøje -tal overstiger langt 300.

Da kampen sluttede, skiftedes tribunerne på alle sider til at lave Klopps signaturtræk. Denne scene var meget uforglemmelig! Ifølge statistikker er Liverpools måltal i denne sæson nået op på 100, og fem spillere har scoret mere end 10 mål! Nu, hvad Liverpool ser mest frem til, er at score i League Cup-finalen!

Inter Milan vandt Atletico Madrid på hjemmebane. Inter Milan gav ikke deres modstandere en chance. Til sidst vandt de med målet fra Arnautović, der bar Billige Fodboldtrøjer  nr. 8, 1-0 og blev favoritten til at gå videre.

Da det var en knockout-kamp, var Inter Milan-fans meget begejstrede for denne kamp. Ifølge statistikker kom mere end 73.000 fans for at se kampen, hvoraf de fleste var fans iført Inter Milan Trøje , hvilket også bragte enorme indtægter til Inter Milan. Billetindtægterne for dette spil var så høje som 9,21 millioner euro.

I Champions League er der dog stadig ét hold, der kan forhindre dem i at vinde mesterskabet, og det er Manchester City. I sidste sæson tabte Inter Milan til Manchester City i finalen. Det skal siges, at Manchester City er et stort bjerg foran Inter Milan. Hvis Inzaghi vil vinde mesterskabet, skal han være parat til at vælte Manchester City.