Home / Giroud Håber På At Forsvare VM-titlen

Giroud Håber På At Forsvare VM-titlen

Den franske stjerne Giroud vendte tilbage til Frankrig i september, hvor han scorede et mål mod Østrig og leverede en assist til Mbappe. På trods af et skænderi mellem de to sidste år sagde Giroud, at hans forhold til Mbappe var fint.

"Jeg er meget glad for at bære denne Frankrig landsholdstrøjeigen. Jeg havde en utrolig tid mod Østrig og Danmark, og jeg er meget glad for at spille. Mbappe sagde et par ting, vi er alle konkurrenter, og jeg er meget glad Elsker konkurrencen. Vi vandt VM sammen, og forholdet har vist sig ikke at være noget problem," sagde den 36-årige Milan-angriber.

Med hensyn til om han kan indgå i Deschamps' trup, føler Giroud, at han har prøvet hårdt og har bevist sig selv, og alt vil blive overladt til tiden. Han ønsker at vinde et tredje VM-trofæ til Frankrig, og han vil også udligne eller bryde Henrys rekord for det franske hold, hvilket er den største belønning for ham. Den person, der arbejder hårdt, er den sødeste, mange fans strømmer til for at købe hans billige fodboldtrøjer, hvis du også har brug for det, kan trojerudsalgdktilfredsstille dig.