Home / Vinícius Får Spansk Statsborgerskab

Vinícius Får Spansk Statsborgerskab

For nylig annoncerede Real Madrid-klubben officielt, at den brasilianske internationale Vinícius, der i øjeblikket spiller for Real Madrid, har opnået spansk statsborgerskab. I fremtiden vil Vinícius ikke længere besætte ikke-EU-kvoten. Samtidig kan Tobias allerede repræsentere Real Madrid, og han får mulighed for at få sin førsteholdsdebut iført en Real Madrid fodboldtrøjefor nylig.

Ifølge det spanske fodboldforbunds regler må spillere i La Liga og La Liga højst have 3 ikke-EU-spillere pr. hold. Tidligere, på grund af Real Madrids tre pladser, Vinícius, Rodrigo, Militao Occupy, kan Tobias kun spille for Real Madrids andethold. I dag har Vinícius fået spansk statsborgerskab, og den ikke-europæiske kvote gives naturligvis til den 18-årige brasilianske forsvarsspiller.

Det er værd at nævne, at de tre brasilianere på Real Madrid-holdet også bliver den vigtigste komponent i Selecao-truppen i det kommende Qatar-VM, som har tiltrukket fans opmærksomhed, og mange fans leder efter deres billige fodboldtrøjer. købe ordre. Hvilken vidunderlig præstation vil det brasilianske hold i fremtiden have i VM? Lad os gå til trojerudsalgdksammen.