Home / Fra At Være Ung Og Energisk Til At Lære At Give Op

Fra At Være Ung Og Energisk Til At Lære At Give Op

I San Siros publikums sang var Ibrahimovics øjne lidt våde. I dag er vi bekendt med tårer i fodboldverdenen, men det er stadig ret sjældent, at en svensker er så følelsesladet foran kameraet.

GOD BYE! Mange Milan-fans bar nr. 11 Ibrahimović Fodboldtrøje , gik ind på San Siro Stadion og lyttede til den svenske veterans tilståelse fra hjertet. Jeg husker stadig, at Zlatan fejrede Milans mesterskab dominerende med en cigar i munden, hvilket blev det mest repræsentative billede på den skøre aften. Et år senere har temaet ændret sig fra fest til farvel, og Zlatan er stadig hovedpersonen, men denne gang kan han ikke optræde som spiller igen. Fra at være ung og energisk til at lære at give op, det, jeg opgav, er ikke kun klubkarrieren, men også Europa Cuppen i 2024. Men hvad han ikke vil opgive, er hans ønske om at vinde og hans sans for humor.

Ibrahimovic opfyldte sit løfte og lod Rossoneri vinde det trefarvede skjold igen efter mange år. Under den lange restitutionsperiode i den sidste del af hans karriere blev kampen mod Udinese hans spillerkarrieres svanesang i rød- og sortstribet Billige Fodboldtrøjer . Folk indså pludselig, at Zlatan på banen er blevet et udsolgt minde. Zlatan havde en lang og succesfuld karriere, og hans beslutning om at trække sig kom pludseligt og let. Nå, det er meget Ibrahimovic.