Home / Manchester United Tøj Til Baby Cristiano Ronaldo Insisterer På, At

Manchester United Tøj Til Baby Cristiano Ronaldo Insisterer På, At

Manchester United Trøje Til Baby  Cristiano Ronaldo insisterer på, at han ønsker at blive i Real Madrid og siger: "Jeg elsker denne klub".Ronaldos fremtid har igen været kilde til udbredte spekulationer, med nylige rapporter, der tyder på, at han ønskede at forlade de europæiske mestre på grund af en kontraktstrid. Tidligere klub Manchester United og storforbrugende Paris St Germain er blevet udråbt som mulige destinationer for den 32-årige portugisiske landsholdsspiller, men Ronaldo insisterer på, at han er glad på Bernabeu.

Adspurgt om han kan lide at bo i Madrid, sagde Ronaldo: "Selvfølgelig kan jeg godt lide at bo her. Jeg har boet i denne by siden 2009, og jeg elsker vejret og menneskerne. "Det er tæt på Portugal, og du kan komme dertil i bil. Spanien er et fantastisk land, jeg elsker det. "Selvfølgelig vil jeg blive her, jeg elsker denne klub." Ser på fremtiden, indrømmer Ronaldo - som er under kontrakt på Bernabeu indtil 2021 - sit oprindelige mål om at fortsætte med at spille, indtil han er 41, kan det nu være urealistisk efter at have fået fire børn. Madrids målscorer gennem alle tider sagde også, at han ikke kan se sig selv gå ind som træner, når han endelig hænger støvlerne op. Han fortalte den kinesiske fodboldapp Dongqiudi i citater rapporteret af de spanske medier: "Denne følelse er utrolig. Det er det, jeg altid har drømt om.

"Nu vil min plan om at gå på pension som 41-årig nok være lidt sværere at opnå, og nu lever vi i nuet." Han tilføjede: "At være træner er ikke en del af min plan, men du ved også, at folk ændrer deres sind. I øjeblikket ønsker jeg ikke at være træner.” Så det ser ud til, at Ronaldo er fast indstillet på at blive i Madrid med Los Blancos, hvilket er et kæmpe slag for både Fodboldtrøjer Herre  United og PSG. Du kan dog aldrig udelukke noget. i fodbold, uanset hvad folk siger, så det ville ikke være for meget af en overraskelse, hvis han forlod Madrid i fremtiden.