Home / Brasilien VM-trøje Med Leopardprint!

Brasilien VM-trøje Med Leopardprint!

Den 8. august begyndte VM 2022 Brasilien Landsholdstrøjeat blive solgt online. Det brasilianske fodboldforbund sagde, at designet af denne nye trøje var inspireret af jaguaren, det største udyr i den brasilianske Amazonas tropiske skov, et udyr, der får modstandere til at frygte. Den nye trøje er meget tæt på 2002-VM Brasilien-trøjen i farver for at fejre 20-årsdagen for det femte VM-mesterskab.

Ifølge billederne, der er offentliggjort på det brasilianske fodboldforbunds officielle hjemmeside, er hjemmestilen en gul billige fodboldtrøjermed et mørkt leopardmønster som helhed. Stand-up kraven er åben, manchetter og krave er grønne og blå, og det brasilianske flag kan ses på kraven og halsen af trøjen, og der er et blåt Nike logo på højre bryst. Den blå udebanetrøje har blåt og grønt leopardprint på ærmerne.

Navnet på denne trøje er "Garra Brasileira", garra betyder "klo", brasilianere kan lide at udvide det til "brasiliansk blod" og "brasiliansk viljestyrke", hvilket afspejler national ære, ungdomskultur og innovativ ånd. Det brasilianske fodboldforbund sagde i den korte video udgivet af trøjen: "Fuld af energi og dristighed hylder 2022-versionen af den brasilianske holdtrøje det mod og den kultur, som brasilianerne altid har holdt fast ved, og forener det brasilianske folk med blodet og skønheden stammer fra jaguaren." Dette stykke Trøjen afspejler perfekt det brasilianske holds stil, og mange fans kan ikke vente med at bære den for at tage til VM.