Home / Newell's Old Boys Lancerede Officielt Diego Maradona Erindringsudgaven Af Trøjen

Newell's Old Boys Lancerede Officielt Diego Maradona Erindringsudgaven Af Trøjen

Newells Old Boys-fans har ikke glemt ham, Napoli-fans har ikke glemt ham. Det argentinske fodboldlandsholds fans har ikke glemt ham, og de fans, der så 1990 FIFA World Cup, har ikke glemt ham. Han er kongen af fodbold Diego Maradona, Newell's Old Boys lancerede officielt sin erindringsudgave af Fodboldtrøjer Børn .

Den 25. november 2020 var en trist dag for utallige fans, da fodboldmesteren Diego Maradona døde. Diego Maradona er et navn kendt af fans over hele verden, og han betragtes bredt som den bedste fodboldspiller i det tyvende århundrede. Han var anfører for det argentinske fodboldlandshold til FIFA World Cup og er en af de største skikkelser i fodboldhistorien. Selvom Diego Maradona har været væk fra fans i mere end et år, er han stadig et idol, som fans ikke kan glemme. Newell's Old Boys, et af Diego Maradonas karrierehold, hyldede ham med en mindetrøje. Uanset om det er designet eller betydningen af mindetrøjen, er det værd for fans at købe og beholde den.

Lionel Messi førte sine holdkammerater til afsløringen af Diego Maradona-statuen sidste år, og de bar alle Argentina Hjemmebanetrøje med et billede af fodboldspilleren. Diego Maradona er også idolet for mange argentinske fodboldlandsholdsspillere, som var der for at huske deres idoler. Opmærksomme fans vil opdage, at Lionel Messi ikke bærer landsholdets anførerbind. I sit hjerte er det kun Diego Maradona, der er anfører for det argentinske fodboldlandshold.