Home / Chelsea Byder Den Nye Manager Graham Potter Velkommen

Chelsea Byder Den Nye Manager Graham Potter Velkommen

Chelsea er igen i mediernes søgelys, med klubbens uændrede tradition for at skifte manager. Chelsea-cheferne var kun et telefonopkald væk, og de fyrede den tidligere manager Thomas Tuchel. Thomas Tuchel missede chancen for at dukke op igen i et omklædningsrum fyldt med Chelsea Trøje og spillere, og holdet bød også velkommen til en ny cheftræner, Graham Potter.

Chelseas nye cheftræner, Graham Potter, er ukendt for mange fans, kun for at blive berømt i sidste sæson, da Brighton slog Arsenal Football Club. Det er faktisk interessant, at cheftræner Graham Potter tog til Brighton for at træne. Brightons ejer, Tony Bloom, er stor fan af data, og han har fem maskiner, der løbende indsamler fodbolddata fra hele verden. På et tidspunkt, da Tony Bloom testede fem maskiner, spurgte han, hvem der havde potentialet til at blive Brightons cheftræner. En af maskinerne gav sit eget svar, og det var Graham Potter. Rekorden for Graham Potter som træner for Brighton i sidste sæson blev sat spørgsmålstegn ved af fans, og holdet ligger på fjerdepladsen i Premier League i denne sæson. Dette er rekorden for Brighton, som har mistet en vigtig kernespiller i denne sæson, men holdet spiller stadig solidt i Premier League.

Det er derfor, Chelsea-boss Todd Boehly værdsætter Graham Potter og tror på den nye managers evne til at styre. Og cheftræneren Graham Potter spiller sin styrke godt i det stærke hold, Chelseas kernespillere bliver i hvert fald ikke let ændret. Cheftræner Graham Potter har ikke glemt sit tidligere holds Fodboldtrøjer Børn og takkede Brighton for muligheden. Men han foretrækker at træne et stærkt hold som Chelsea, og han er ivrig efter at vise sine talenter på en større scene.