Home / Manchester City Fodboldtrøjer Eden Hazards Panenka-straffe

Manchester City Fodboldtrøjer Eden Hazards Panenka-straffe

Manchester City Fodboldtrøjer  Eden Hazards Panenka-straffe mod Newcastle har tiltrukket sig stor opmærksomhed for at være en hyldest til den tidligere tjekkiske midtbanespiller, der skabte den. Panenka's vil altid fange folks opmærksomhed for den rene frækhed - det er det ultimative tegn på ro og cool i fodbold. vil begejstre for en spiller, når de gør det, og folk taler stadig om Andrea Pirlos berømte indsats ved EURO 2012, der fik Joe Hart til at ligne lidt af en mejs.

Hazard har bestemt den "cool" faktor nede, og belgierens forsøg på at trække en Panenka er næppe et chok, men folk bemærkede hurtigt, at hans straffespark mod Newcastle havde en lille ekstra hyldest - det er Antonín Panenkas fødselsdag i dag. berømt vandt EURO '76 med en delikat skåret straffespark, den sidste straffesparkskamp mod Vesttyskland, der introducerede evnerne til verden og for evigt underkastede målmændene forlegenhed. Hver Panenka er en hyldest i sig selv, men gør det på mandens fødselsdag? Det er det ultimative. Nu ved vi selvfølgelig ikke, om Hazard gjorde det bevidst for at hædre Panenka på hans fødselsdag - lige så fantastisk fantastisk, som det ville være, hvis han gjorde det. , revet ligaen op i de seneste uger og blevet kåret som den bedste i ligaen. Hvis han g

ør det ud over at holde trit med tjekkiske fodboldlegenders fødselsdage, er han bestemt lige så god, som alle siger. Hazards straffespark var hans andet i kampen mod Newcastle, da han allerede havde sendt en udligning ind over hovedet på Karl Darlow i første halvleg. Chelsea fortsatte med at vinde 3-1, efter at et Dwight Gayle-mål havde bragt Newcastle i front. Sejren bringer Fodboldtrøje Børn  Chelsea på niveau med Man United på andenpladsen, i hvert fald midlertidigt.