Home / Crystal Palace Løfter Sløret For Nyt Hjemmebanesæt

Crystal Palace Løfter Sløret For Nyt Hjemmebanesæt

Crystal Palace har udgivet deres nye 2022/23 hjemme billige fodboldtrøjer, med det slående Macron-design som et højdepunkt. Hvis du vil, kan du booke online nu. Selvfølgelig er der mange flere højkvalitets og overkommelige trøjer i vores butik, hvis du vil, kan du også tilpasse dit yndlingsnavn!

Klubben har nu lanceret sit hjem Crystal Palace fodboldtrøjeunder sloganet "Famous Red and Blue", med de ikoniske røde og blå striber i en moderne graffiti-stil med hvide kant rundt om kraven og ærmerne. Den blev modelleret af Wilfried Zaha, Will Hughes, Tyrick Mitchell, Eberechi Eze, Tayo Adaramola, Marc Guéhi, Jes Rak-Sakyi, Luke Plange og nysignerede Cheick Doucouré. Det nye emblem fra 1861 hylder også Crystal Palaces ekstraordinære historie med nye sponsorer Cinch og Mukuru samt tekniske partner Macron.

Disse sæt er lavet af Macron ved hjælp af Eco-Fabric, som er 100 % polyester, hentet fra genbrugsplast og certificeret til globale genbrugsstandarder. Monterede versioner er designet til spillere og slank pasform til fans. Kroatiens fans kan dog blive overrasket, da nogle af designet minder meget om Hajduks udebanedragt. Der er selvfølgelig ikke tale om tyveri, da det italienske firma Macron også er producent af Haiduks trøjer, og det er ikke ualmindeligt, at en virksomhed præsenterer lignende trøjedesigns til to eller flere klubber på forskellige markeder.