Home / Juventus Trøje Adspurgt Om Muligheden For At Tage

Juventus Trøje Adspurgt Om Muligheden For At Tage

Juventus Trøje  Adspurgt om muligheden for at tage ansvaret for Brasilien tilføjede han: "De er et fantastisk hold. Jeg har allerede arbejdet med nogle af deres spillere og konkurreret mod andre. Et fantastisk landshold, Brasilien er altid en stærk kandidat eller favorit [for trofæer]. Altid har været og vil altid være. ¡±

Det større billede Guardiola var tidligere ansvarlig for Barcelona i fire sæsoner og Bayern i tre, men har altid fastholdt, at han ikke kan se sig selv blive i ét job for længe.

Han tog et års sabbatår i New York mellem Barca og Bayern, men flyttede direkte til Manchester fra Tyskland og har haft en hidtil uset periode med succes med tre Premier League-titler på fem år, selvom Champions League forbliver uden for hans rækkevidde.

Den tidligere Barca-midtbanespiller vandt 47 landskampe for Spanien, men det er usandsynligt, at han vil styre landet på grund af sin stolthed over at være hos Catalonian.

Hans tidligere assistent Domenec Torrent Fodboldtrøje Børn  har sagt, at han ville overveje at træne Brasilien i fremtiden, og han har hjulpet karrieren for Ederson, Fernandinho og Gabriel Jesus på Etihad Stadium.