Home / Fans Var Glade For Den Nye Forest Green Rovers FC-trøje

Fans Var Glade For Den Nye Forest Green Rovers FC-trøje

League Two-holdet, Forest Green Rovers FC, har altid været kendt for at gå ind for miljøbeskyttelse. For nylig postede klubben en dynamik på twitter: "Sea Shepherd, Ecotricity, Oatly. Så meget kærlighed til denne køb fodboldtrøjer... og ikke kun fordi vi elsker havremælk." og postede et billede af trøjen med et kranium og krydsede knogler.

FGR Third billige fodboldtrøjervar inspireret af Sea Shepherds blændende camouflage-livery på deres skibs Steve Irwin og Bob Barker. At dømme efter kommentarerne på Twitter er Forest Green Rangers-fans glade for det tredje sæt. Klubben vandt i øvrigt førstepladsen i League Two i sidste sæson, hvilket betyder, at de næste år kan spille i League One.

Ikke mange fodboldklubber har dødningemærker på deres trøjer, men Forest Green Rovers FC gjorde det, og de er stolte af det. Forest Green Rovers FC gik sammen med Sea Shepherd for at beskytte havets dyreliv mod ulovlig udnyttelse, afsløre grusomheder mod beskyttede arter og beskytte marine habitater. Overskuddet fra salget af det tredje sæt vil blive brugt til Sea Shepherd UK's vitale arbejde.