Home / Hummel Vil Forsyne Betis Med Skjorter

Hummel Vil Forsyne Betis Med Skjorter

For nylig samarbejdede det danske multinationale selskab Hummel og Real Betis igen, og Hummel blev klubbens nye billige fodboldtrøjer-sponsor for de næste fem sæsoner. Det danske brand vil forsyne klubben med trøjer, træningstøj og en livsstilskollektion. Hummel leverer sæt til flere hold og erstatter dermed Kappa-mærket, som Betis har indgået et samarbejde med i de seneste sæsoner.

Fra 1987 til 1990 skabte Hummel en række klassiske Real Betis fodboldtrøjesom klubtrøjesponsor, som stadig taler om af fans i dag. Efter 32 års pause har Hummel igen indgået partnerskab med Real Betis. Ramón Alarcón, General Manager for Real Betis Business, hilste Hummels tilbagevenden velkommen og sagde: "Real Betis vil bære Hummel-trøjen igen. Vi ønsker at dele de samme værdimærker, der arbejder sammen for at levere det bedst mulige produkt til vores spillere og fans."

Hummel-topchef Allan Vad Nielsen er seriøs med at vende tilbage til arbejdet med Real Betis. Han sagde: "Real Betis er en klub med en lang historie og store fans. Fra det øjeblik, vi først ankom til klubben, var der en god forbindelse mellem os."